Bulvių fritata

Bulvių fritata


  45 minutės         4 porcijos           Paprastas

 

 

 
 
   

 


 

  Nuvalykite bulves ir svogūną. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną – pusapskritimiais. Pipirėlį nuplaukite ir pašalinę sėklas smulkiai supjaustykite. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite bulves ir virkite 4 minutes. Supilkite į kiaurasamtį. Keptuvėje įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir 10 minučių kepkite bulves. Sudėkite pipirą. Kepkite 5 minutes.
     
  Perkelkite daržovių mišinį į dubenėlį, suberkite tradicinius „Gallina Blanca“ prieskonius.
     
  Kiaušinius išplakite su petražolėmis. Keptuvę sutepkite likusiu aliejumi, sudėkite daržoves. Supilkite kiaušinių plakinį. Kepkite iki 180° С įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
     
  Fritata – itališkas daržovių ir kiaušinių patiekalas. Kitaip nei omletui, fritatai daržovės pjaustomos gana stambiai.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“