Kiaulienos eskalopai su kedro riešutais

Kiaulienos eskalopai su kedro riešutais


  40 minučių          4 porcijos           Paprastas

 

 

 
 
   

 


 

  Kedro riešutus 5 minutes pakepinkite sausoje įkaitintoje keptuvėje, nuolat maišydami. Leiskite atvėsti, o tada sutrupinkite į stambius trupinius. Sumaišykite miltus su riešutų trupiniais ir universaliais prieskoniais.
     
  Eskalopus uždenkite maistine plėvele ir išmuškite. Kiekvieną eskalopą apvoliokite miltų mišinių ir po 4 minutes iš abiejų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje. Prie mėsos įpilkite 100 ml vandens ir citrinų sulčių, patroškinkite 3–4 minutes ir išimkite mėsą į dubenį. Tiekite į stalą su bulvių koše arba ryžiais.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“