Mėsos kukuliai su grybų padažu
40 minučių 2-3 porcijos Vidutinis
 
-
-
500 g kiaulienos faršo
-
3 skiltelių česnako
-
4 šaukštų džiuvėsėlių
-
2 kiaušinių
-
150 g fermentinio sūrio
-
Petražolės
-
Druska, pipirai, aliejus
|
 |
|
Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiuvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. |
|
|
|
 |
|
Kukulius iškepti aliejuje. |
|
|
|
 |
|
Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą pievagrybių sriubą su skrebučiais (virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių). Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių. |
|
|
|
 |
|
Paruoštą padažą užpilti ant kukulių. |
|