Mėsos kukuliai su grybų padažu


  40 minučių           2-3 porcijos           Vidutinis


prod-stock-ribs-big.png

 

 

 
Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiuvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį pjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio.
     
 
Kukulius iškepti aliejuje.
     
 
Padažas: Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir apkepti svieste 5 minutes. Į grybus supilti išvirtą „Gallina Blanca“ tirštą pievagrybių sriubą su skrebučiais (virti 1/2 pakelio sriubos 150 g vandens 10 minučių). Supilti pomidorų sultis ir vyną. Viską išmaišius virti apie 15 minučių.
     
 
Paruoštą padažą užpilti ant kukulių.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“