Risoto su daržovėmis


  20-40 min.         4 porcijos         Vidutinis


 

 

 

Keptuvėje su sviestu ir aliejumi, pakepinti smulkintas daržoves (morka, cukinija, žirneliai), pagardinti pipirais ir 1 a.š. kario. Supilti puse kiekio vyno ir troškinti ant lėtos ugnies, kol daržovės suminkštės (jei reikia, įpilti šiek tiek skysto sultinio). Nukelti nuo viryklės.

     
 

Į nesvylantį puodą įdėti sviesto ir pakepinti smulkintą česnaką ir svogūną, kol gražiai pagels. Sudėti ryžius pagardinti trupintu sultinio kubeliu, kariu ir supilti likusį vyną. Leisti nugaruoti.

     
 

Nuolat maišant, palaipsniui pilti Gallina Blanca skystą sultinį ir troškinti, kur ryžiai bus pusiau išvirę. Tada sudėti pakepintas daržoves ir baigti troškinti.

     
 

Sudėti tarkuotą sūrį ir patiekti iš karto.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“