Veršiena su medumi


  40 minučių           2-3 porcijos           Vidutinis


prod-stock-ribs-big.png

 

 

 
Į prikaistuvį įdėti sviesto ir pakepinti gabaliukais supjaustytą veršieną.
     
 
Sudėti nuskustas ir gabaliukais supjaustytas morkas, supjaustytus česnaką ir svogūnus, įdėti sultinio kubelį, supilti vyną ir stiklinę vandens.
     
 
Uždengti ir virti ant nestiprios ugnies apie valandą. Ištirpinti medų citrinos sultyse ir, supylus į prikaistuvį, dar patroškinti.
     
 
Nupilti prikaistuvyje susidariusį skystį ir, sutirštinus jį miltais bei pagardinus sviestu, patiekti kaip padažą prie karštos veršien

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“