Žuvis su česnakais ir petražolėmis ir ryžiais

Žuvis su česnakais ir petražolėmis ir ryžiais


  30 minučių         4 porcijos           Paprastas

 

 

 

 
 
   


 

  Ruošiame garnyrą. Apvirkite ryžius ir sudėkite juos į keptuvę kartu su žirneliais, kukurūzais ir smulkiai supjaustytomis paprikomis. Ryžius taip pat galite sumaišyti su bet kuriuo šaldytų daržovių mišiniu. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Visiškai iškepkite ryžius, į juos pagal poreikį įpilant 50-100 ml verdančio vandens.
     
  Ruošinio žuviai turinį išmaišykite 100 ml pašildyto pieno.
     
  2 cm storio gabaliukais supjaustytą žuvį panardinkite į iš ruošinio ir pieno paruoštą padažą, sudėkite į kepimo maišelį ir supilkite į jį likusį padažą. Stenkitės viską daryti atsargiai, kad nepažeistumėte kepimo maišelio. Papildomai prieskonių nedėkite. Viskas, ko reikia, jau yra ruošinyje.
     
  Uždarykite maišelį segtuku, kurį taip pat rasite pakuotėje. Palikite 1 cm skersmens angą garui išeiti.
     
  Maišelį pastatykite vertikaliai ant padėklo ir mikrobangų krosnelėje kepkite 20 minučių, nustačius 800W, arba 26 minutes, nustačius 600W galingumą.
     
  Paruoštą žuvį ir ryžius sudėkite į lėkštę, o maišelyje likusį padažą supilkite ant žuvies.
     
  Šiam receptui tinka bet kokios žuvies filė.
     
  Kad sumažintumėte specifinio žuvies kvapo intensyvumą, prieš gaminant ją visiškai atšildykite.
     
  Žuvį kurį laiką galite palaikyti padaže, kad ji taptų dar aromatingesnė bei skanesnė.
     
  Šį patiekalą galite paruošti ir orkaitėje! Tiesiog įdėkite maišelį į kepimo formą ir 40 minučių kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“