Charčio su chačapuriu


  2 valandos           4 porcijos           Vidutinis


    Chačapuriui:

  • 250 g miltų
  • 300 sulugunio sūrio
  • 3 kiaušiniai
  • 1 arbatinis šaukštelis sausų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0,5 stiklinės šilto vandens
  • 1,5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
  • druskos pagal skonį

 

 

 
Paruoškite chačiapurį. Į indelį supilkite šiltą vandenį, įmuškite vieną kiaušinį, suberkite druską ir cukrų bei persijotus miltus ir mieles. Suminkykite vientisą standžią tešlą. Uždenkite ir 1 valandą palaikykite šiltoje vietoje. Tuo metu tešlos tūris turi padidėti dvigubai. Tešlą kiek paminkykite ir palikite dar pusvalandžiui.
     
 
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, įmuškite dar vieną kiaušinį. Jeigu sūris nelabai sūrus, įberkite truputį druskos ir kruopščiai išmaišykite.
     
 
Tešlą dar kartą paminkykite ir padalykite į 2 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą. Ant vieno apskritimo užtepkite paruoštą įdarą, kraštuose palikdami po 1 cm. Uždenkite kitu apskritimu ir užspauskite kraštus. Sutepkite šiek tiek suplaktu likusiu kiaušiniu. Įkaitinkite orkaitę iki 200° С. Įdėkite chačiapurį į aliejumi suteptą kepimo skardą ir kepkite 30 minučių.
     
 
Paruoškite charčio sriubą „Gallina Blanka“ taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Chačiapurį supjaustykite dalimis ir patiekite prie sriubos.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“