Grybų sriuba su česnakine fokačia


  1 valanda 40 minučių           2-3 porcijos           Vidutinis


 


 

 
Paruoškite fokačią. Išvakarėse česnaką nulupkite ir sutrinkite peiliu. Į dubenėlį įpilkite 50 ml alyvų aliejaus, sudėkite česnaką, uždenkite ir palikite nakčiai.
     
 
Į didelį dubenį įsijokite miltus su druska. Suberkite mieles, įpilkite 25 ml aliejaus ir 150 ml vandens. Užminkykite tešlą. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite bent 6 minutes. Vėl įdėkite į dubenį, uždenkite ir palikite 1 valandai.
     
 
Ištirpinkite jūros druską 1 valgomajame šaukšte karšto vandens. Leiskite atvėsti. Tešlą paminkykite ir rankomis ištieskite ant aliejumi suteptos kepimo skardos. Apipurkškite sūriu vandeniu. Keliose vietose tešlą pradurkite šakute. Gausiai sutepkite fokačią česnakiniu aliejumi. Palikite 1 valandai. Kepkite iki 200° С įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
     
 
Paruoškite grybų sriubą su lakštiniais „Gallina Blanca“. Tiekite į stalą su česnakine fokačia.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“