Trinta pievagrybių sriuba


  20 minučių           3 porcijos           Paprastas


 

 

 
Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusapskritimiais. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir 5 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite grybus ir troškinkite, kol išgaruos visas skystis. Supilkite likusį aliejų ir kepkite, kol grybai parus.
     
 
Paruoškite trintą pievagrybių sriubą „Gallina Blanca“ su džiūvėsėliais taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną jų įdėkite su svogūnu pakepintų grybų ir džiūvėsėlių.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“