Trinta vištienos sriuba su grybais


30 minučių           4 porcijos           Paprastas


 

 

 

 
Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusapskritimiais, žalumynus nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite.
     
 
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir 6 minutes kepinkite svogūną, kol jis taps auksinės spalvos. Sudėkite grybus, troškinkite, kol išgaruos visas skystis. Sudėkite žalumynus ir išmaišykite.
     
 
Paruoškite trintą sriubą „Gallina Blanca“ taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Išpilstykite sriubą į lėkštes, sudėkite keptus grybus, papuoškite žalumynais.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“