15 min.
4 skaičius

Burokėlių gazpacho (šalta sriuba)

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 L natūralaus skysto Gallina Blanca daržovių sultinio
1/2 kg virtų luptų burokėlių
Paprasto jogurto
alyvuogių aliejaus, balzaminio acto, druskos, pipirų

​​Metodas

  1. Puode su smulkintuvu sutrinti burokėlius ir supilti skystą sultinį.
  2. Įpilti jogurto (jo kiekį reguliuoti atsižvelgiant į norimą sriubos tirštumą) ir išmaišyti iki vienalytės konsistencijos.
  3. Pagal skonį pagardinkite balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  4. Papuošti žalymynais. Skanaus.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.