Rezultatas gali skirtis priklausomai nuo indo ir naudojamos virimo sistemos.
Maistinė vertė | 100 g produkto | Vartojimo vienetui | % RI |
---|---|---|---|
Energinė vertė | 717 kJ – 171 kcal | 1561 kJ ‐ 372 kcal | 19 % |
Riebalai | 6,4 g | 14 g | 20 % |
iš kurių: | |||
– sočiųjų rūgščių | 3,2 g | 7,0 g | 35 % |
Angliavandeniai | 24 g | 52 g | 20 % |
iš kurių: | |||
– cukrų | 1,8 g | 4,0 g | 4 % |
– skaidulinių medžiagų | 1,0 g | 2,2 g | |
– baltymų | 3,8 g | 8,3 g | 17 % |
Druska | 1,3 g | 2,8 g | 47 % |
TURI | GALI TURĖTI | ||||
Taip | Ne | Taip | Ne | Sudėtis | |
Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo | X |
Greitai paruošiami makaronai (79%): kvietiniai miltai, palmių aliejus, modifikuotas krakmolas, druska, kildinimo medžiagos (natrio karbonatai,
kalio karbonatai)., sojos padažas 7,6% (vanduo, sojos, kviečiai, druska), sojų padažo milteliai 0,45% (soja, kviečiai, maltodekstrinas, druska) |
|||
Vėžiagyviai ir jų produktai
|
X | X | |||
Žuvis ir jos produktai
|
X | X | |||
Kiaušiniai | X | X | |||
Sojos pupelės | X |
Sojų padažas 7,6% (vanduo, soja, kviečiai, druska), soja padažo milteliai 0,45% (soja, kviečiai, maltodekstrinas, druska)
|
|||
Pienas | X |
Kvapiosios medžiagos (su pienu)
|
|||
Riešutai | X | X | |||
Salierai ir jų produktai
|
X | X | |||
Garstyčios ir jų produktai
|
X | X | |||
Sezamo sėklos ir jų produktai
|
X | X | |||
Sieros dioksidas ir jų sulfitai
|
X | X | |||
Lubinai ir jų produktai
|
X | X | |||
Moliuskai ir jų produktai
|
X | X |
Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.
The GB Foods SA
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain