Rezultatas gali skirtis priklausomai nuo indo ir naudojamos virimo sistemos.
Maistinė vertė | 100 g produkto | Vartojimo vienetui | % RI |
---|---|---|---|
Energinė vertė | 723 kJ – 172 kcal | 1666 kJ ‐ 397 kcal | 20 % |
Riebalai | 7,4 g | 17 g | 24 % |
iš kurių: | |||
– sočiųjų rūgščių | 3,3 g | 7,5 g | 38 % |
Angliavandeniai | 23 g | 53 g | 20 % |
iš kurių: | |||
– cukrų | 1,3 g | 3,0 g | 3 % |
– skaidulinių medžiagų | 0,7 g | 1,7 g | |
– baltymų | 3,1 g | 7,2 g | 14 % |
Druska | 0,8 g | 1,9 g | 32 % |
TURI | GALI TURĖTI | ||||
Taip | Ne | Taip | Ne | Sudėtis | |
Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo | X |
Greitai paruošiami makaronai (79%): kvietiniai miltai, palmių aliejus, modifikuotas krakmolas, druska, kildinimo medžiagos (natrio karbonatai, kalio karbonatai)., sojos padažas 7,6% (vanduo, soja, kviečiai, druska), sojų padažo milteliai 1,1% (soja, kviečiai, maltodekstrinas, druska)
|
|||
Vėžiagyviai ir jų produktai
|
X | X | |||
Žuvis ir jos produktai
|
X | X | |||
Kiaušiniai | X | X | |||
Sojos pupelės | X |
Sojų padažas 7,6% (vanduo, soja, kviečiai, druska), soja padažo milteliai 1,1% (soja, kviečiai, maltodekstrinas, druska)
|
|||
Pienas | X | X | |||
Riešutai | X | X | |||
Salierai ir jų produktai
|
X | X | |||
Garstyčios ir jų produktai
|
X | X | |||
Sezamo sėklos ir jų produktai
|
X | X | |||
Sieros dioksidas ir jų sulfitai
|
X | X | |||
Lubinai ir jų produktai
|
X | X | |||
Moliuskai ir jų produktai
|
X | X |
Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.
The GB Foods SA
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain