| Maistinė vertė | 100 g produkto | Vartojimo vienetui | % RI |
|---|---|---|---|
| Energinė vertė | 718 kJ – 171 kcal | 1533 kJ ‐ 365 kcal | 18% |
| Riebalai | 6,5 g | 14 g | 20 % |
| iš kurių: | |||
| – sočiųjų rūgščių | 3,3 g | 7,0 g | 35 % |
| Angliavandeniai | 24 g | 51 g | 20 % |
| iš kurių: | |||
| – cukrų | 0,7 g | 1,5 g | 2 % |
| – skaidulinių medžiagų | 0,8 g | 1,7 g | |
| – baltymų | 3,7 g | 7,9 g | 16 % |
| Druska | 1,3 g | 2,8 g | 47 % |
| TURI | GALI TURĖTI | ||||
| Taip | Ne | Taip | Ne | Sudėtis | |
| Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo | X |
Greitai paruošiami makaronai (92%): kvietiniai miltai, palmių aliejus, modifikuotas
krakmolas, druska, kildinimo medžiagos (kalio karbonatas, natrio karbonatas)., sojų padažo milteliai 36% (sojos, kviečiai, maltodekstrinas, druska) |
|||
|
Vėžiagyviai ir jų produktai
|
X | X | |||
|
Žuvis ir jos produktai
|
X | X | |||
| Kiaušiniai | X | X | |||
| Sojos pupelės | X |
Sojos padažo milteliai 36% (soja, kviečiai, maltodekstrinas,
druska) |
|||
| Pienas | X | X | |||
| Riešutai | X | X | |||
|
Salierai ir jų produktai
|
X | X | |||
|
Garstyčios ir jų produktai
|
X | X | |||
|
Sezamo sėklos ir jų produktai
|
X | X | |||
|
Sieros dioksidas ir jų sulfitai
|
X | X | |||
|
Lubinai ir jų produktai
|
X | X | |||
|
Moliuskai ir jų produktai
|
X | X | |||
Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.