60 min.
8 skaičius

Agurkinė sriuba iš vištienos subproduktų

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

4 kubeliai „Gallina Blanca“ jautienos sultinio
500 g vištienos subproduktų
3 marinuoti agurkėliai
0,5 stiklinės agurkų marinato
3 bulvės
1 morka
1 svogūno galvutė
50 g saliero šaknies
3 valgomieji šaukštai ryžių
augalinis aliejus kepimui
druskos pagal skonį

​​Metodas

  1. Vištienos subproduktus nuplaukite, pašalinkite plėvelę. Sudėkite į puodą su vandeniu ir greit užvirinkite. Kiaurasamčiu nugriebkite putas, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių. Išimkite subproduktus iš sultinio, perplaukite šiltu vandeniu. Sultinį išpilkite.
  2. Subproduktus supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į puodą su 2 l švaraus vandens ir dar kartą užvirinkite.
  3. Tuo metu paruoškite daržoves. Bulves, morką, salierą ir svogūną nuvalykite, supjaustykite plonais šiaudeliais ir 6 minutes kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves į puodą su sultiniu, virkite 15 minučių.
  4. Agurkus supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į sriubą, supilkite marinatą. Suberkite perplautus ryžius ir virkite 10 minučių. Sudėkite sultinio „Gallina Blanca“ kubelius, išmaišykite ir virkite 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 10 minučių.
  5. Agurkinė sriuba – viena svarbiausių rusiškų sriubų rūšių. Jos paruošimo receptų beveik tiek pat daug, kaip ir barščių receptų. Klasikiniuose agurkinių sriubų receptuose vietoj mėsos naudojami veršienos, vištienos arba žąsienos subproduktai.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.