20 min.
3 skaičius

Mėsos sriuba su makaronais ir morkų traškučiais

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 pakelis „Gallina Blanca“ jautienos sriubos su makaronais
1 didelė morka
augalinis aliejus kepimui
stambi jūros druska

​​Metodas

  1. Paruoškite morkų traškučius. Morkas nuvalykite ir supjaustykite labai plonais skritulėliais. Jeigu yra galimybė, geriausia tai atlikti pjaustykle.
  2. Troškintuve labai įkaitinkite augalinį aliejų. Porcijomis kepkite morkų skritulėlius, kol jie taps traškūs, ir, jeigu reikia, įpilkite dar aliejaus. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Pabarstykite druska.
  3. Paruoškite mėsos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną įdėję po kalnelį morkų traškučių.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.