30 min.
4 skaičius

Ryžiai su vištiena ir daržovėmis

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1L natūralaus skysto Gallina Blanca vištienos sultinio
1 kubelis Gallina Blanca vištienos sultinio
½ kg vištienos (filė ar šlaunelių mėsa)
400g ryžių
150g pievagrybių
150g šparaginių pupelių
alyvuogių aliejus
sojų padažas, šafranas

​​Metodas

  1. Įkaitinkite puode aliejų ir apkepkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną. Pagardinkite trupintu Gallina Blanca vištienos sultinio kubeliu, dar pakepkite.
  2. Sudėkite šparagines pupeles (galima perpjauti), griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir ryžius. Pamaišykite. Pagardinkite sojų padažu ir šafranu.
  3. Supilkite skystą Gallina Blanca sultinį ir troškinkite apie 15-20 min (kol suminkštės ryžiai).
  4. Skanaus!
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.