40 min.
2 skaičius

Veršiena su medumi

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 kg veršienos
2 svogūnai
2 morkos
1 česnako skiltelė
1 šaukštas medaus
Pusės citrinos sulčių
250 ml sauso balto vyno
1 kubelis „Gallina Blanca“ jautienos sultinio
Sviestas

​​Metodas

  1. Į prikaistuvį įdėti sviesto ir pakepinti gabaliukais supjaustytą veršieną.
  2. Sudėti nuskustas ir gabaliukais supjaustytas morkas, supjaustytus česnaką ir svogūnus, įdėti sultinio kubelį, supilti vyną ir stiklinę vandens.
  3. Uždengti ir virti ant nestiprios ugnies apie valandą. Ištirpinti medų citrinos sultyse ir, supylus į prikaistuvį, dar patroškinti.
  4. Nupilti prikaistuvyje susidariusį skystį ir, sutirštinus jį miltais bei pagardinus sviestu, patiekti kaip padažą prie karštos veršien.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.