1 pakelis „Gallina Blanca“ vištienos sriubos su makaronais
200 g parmezano sūrio
1 ryšelis krapų
augalinis aliejus tepimui
Metodas
Paruoškite sūrio vaflius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Krapus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite sūrį su krapais.
Kepimo skardą išklokite pergamentu, sutepkite jį aliejumi. Į skardą dėkite po 1 valgomąjį šaukštą sūrio mišinio per 5 cm vienas nuo kito. 10 minučių įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180° С.
Paruoškite vištienos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Patiekite į stalą su sūrio vafliais.
Panašūs receptai
Bendrovė
„Gallina Blanca“
Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.