20 min.
0 skaičius

Vištienos sriuba su makaronais ir sūrio vafliais

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 pakelis „Gallina Blanca“ vištienos sriubos su makaronais
200 g parmezano sūrio
1 ryšelis krapų
augalinis aliejus tepimui

​​Metodas

  1. Paruoškite sūrio vaflius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Krapus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite sūrį su krapais.
  2. Kepimo skardą išklokite pergamentu, sutepkite jį aliejumi. Į skardą dėkite po 1 valgomąjį šaukštą sūrio mišinio per 5 cm vienas nuo kito. 10 minučių įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180° С.
  3. Paruoškite vištienos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Patiekite į stalą su sūrio vafliais.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.