20 min.
0 skaičius

Vištienos sriuba su makaronais ir sūrio vafliais

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 pakelis „Gallina Blanca“ vištienos sriubos su makaronais
200 g parmezano sūrio
1 ryšelis krapų
augalinis aliejus tepimui

​​Metodas

  1. Paruoškite sūrio vaflius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Krapus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite sūrį su krapais.
  2. Kepimo skardą išklokite pergamentu, sutepkite jį aliejumi. Į skardą dėkite po 1 valgomąjį šaukštą sūrio mišinio per 5 cm vienas nuo kito. 10 minučių įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180° С.
  3. Paruoškite vištienos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Patiekite į stalą su sūrio vafliais.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.