30 min.
4 skaičius

Žuvies sriuba su daržovėmis

​​Spausdinti
​​Siųsti

​​Sudėtis

1 kg įvairios žuvies ir jūros gėrybių mišinio sriubai
750 ml natūralaus skysto Gallina Blanca daržovių sultinio
200g vyšninių pomirodų
1 česnako skiltelė
1 geltona paprika
1 saliero stiebas
1 svogūnas
Alyvuogių aliejaus kepimui
Druska, pipirai

​​Metodas

  1. Supjaustyti daržoves: paprikas – juostelėmis, salierą – griežinėliais, svogūną – smulkiais kubeliais.
  2. Žuvies ir jūros gėrybių rinkinį nuplauti vandeniu ir pašalinti nevalgomas dalis (jei produktai nevalyti). Pasmulkinti mažesniai gabaliukais.
  3. Daržoves pakepinti alyvuogių aliejuje.
  4. Sudėti žuvies ir jūros gėrybių rinkinį, supilti skystą sultinį ir virti, kol ingredientai bus beveik išvirę. Tada sudėti nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pagardinti pipirais.
  5. Patiekti su skrudinta balta duona.
Panašūs receptai

Bendrovė „Gallina Blanca“

Greito paruošimo maisto produktų gamybos lyderės – istorija prasidėjo 1936 m. Ispanijoje, kai jos įkūrėjas Luisas Carulla i Canalsas nusprendė savo veiklą sutelkti maisto produktų gamybos sektoriuje.