Kiauliena kiprietiškai


  1 valanda 10 minučių          6 porcijos           Paprastas


  • 0,5 kubelio „Gallina Blanca“ vištienos sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas šašlykų prieskonių
  • 800 g kiaulienos kumpio
  • 1 didelė galvutė svogūno
  • 3 šakelės kalendros
  • 1 stiklinė sauso raudonojo vyno
  • 2 valgomieji šaukštai miltų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

 

 
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais po 2 cm. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite miltus su šašlyko prieskoniais, šį mišinį suberkite į mėsą ir gerai išmaišykite. Porcijomis pakepinkite mėsą ant kaitrios ugnies, kiekvieną porciją kepkite po 2 minutes. Išimkite į dubenį.
     
 
Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusapskritimiais. 5 minutes kepinkite keptuvėje, kurioje kepė mėsa. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę, įpilkite vyno ir troškinkite, kol visiškai išgaruos skystis.
     
 
Iš pusės kubelio vištienos sultinio „Gallina Blanсa“ paruoškite 1 stiklinę sultinio, supikite į keptuvę ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir uždengtame inde troškinkite 40 minučių. Prieš tiekdami į stalą pabarstykite kalendros lapeliais.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“