Kukuliai  su guliašo padažu

Kukuliai  su guliašo padažu


  1 valanda 20 minučių         8 porcijos           Paprastas

 

 
 
   

 


 

  Svogūną ir česnaką nulupkite. Mėsą sumalkite į faršą drauge su svogūnu ir česnako skiltelėmis. Nupjaukite duonos plutą, minkštimą išmirkykite piene. Šiek tiek nuspauskite ir sudėkite į dubenėlį su mėsa. Įmuškite kiaušinį ir kruopščiai išmaišykite. Iš faršo suformuokite vyšninių pomidorų dydžio kukuliukus.
     
  Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir nuolat vartydami 5 minutes kepkite kukuliukus, kol jie taps auksinės spalvos. Sudėkite į kepimo formą.
     
  „Gallina Blanca“ padažą „Guliašas“ ištirpinkite 350 ml vandens. Supilkite į formą su kukuliais, uždenkite folija ir 30 minučių įstatykite į orkaitę, įkaitintą iki 180° С. Tada sudėkite vyšninius pomidorus ir dar 10 minučių įstatykite į orkaitę tik nedenkite folija.
     
  Mažiems, saldiems ir itin sultingiems vyšniniams pomidorams (dar vadinamiems uoginiais pomidorais) dažnai tenka tik dekoratyvinis vaidmuo. O juk jie ne tik gražūs, bet ir labai kvapnūs bei skanūs. Juos galima naudoti įvairioms salotoms, sriuboms, karštiems antriesiems patiekalams.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“