Padažas „Pasislėpę baravykai“


  30 minučių           5-7 porcijos           Paprastas


    0,5 l Vištienos sultinio. Jam išvirti reikės:

 

 

 
Sultiniui išvirti reikiamas daržoves susmulkinti (nuo jų sultinys įgaus geresnį skonį ir spalvą) ir kartu su vištiena sudėti į 1 litrą verdančio vandens.
     
 
Pavirti pusvalandį ir perkošti. Perkoštą sultinį palikti ant viryklės ir subėrus pakelį „Gallina Blanca“ Tirštos pievagrybių sriubos (14g) gerai išmaišyti. Palikti keletui minučių, kad sutirštėtų.
     
 
Paruoštas grybų padažas tinka mėsos patiekalams: kepsniams, troškiniams, taip pat troškiniams iš daržovių.
     
   

Dėkojame „Gallina Blanca“ vartotojai už originalų receptą.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“