Vištienos blauzdelės su žolelėmis ir grikiais

Vištienos blauzdelės su žolelėmis ir grikiais


  30 minučių         4 porcijos           Paprastas

 

 

 

 
 
   


 

  Vištienos blauzdeles sudėkite į kepimo maišelį, suberkite ruošinio turinį ir sumaišykite. Stenkitės viską daryti atsargiai, kad nepažeistumėte kepimo maišelio. Papildomai prieskonių nedėkite. Viskas, ko reikia, jau yra ruošinyje. 
     
  Uždarykite maišelį segtuku, kurį taip pat rasite pakuotėje. Palikite 1 cm skersmens angą garui išeiti.
     
  Maišelį pastatykite vertikaliai ant padėklo ir mikrobangų krosnelėje kepkite 18 minučių, nustačius 800W, arba 24 minutes, nustačius 600W galingumą.
     
  Ruošiame garnyrą. Išverdame grikius. Apkepame grybus nedideliame kiekyje saulėgrąžų aliejaus, pagal skonį pridėdami druskos. Smulkiai supjaustome fetos sūrį ir pomidorus, sumaišome su grikiais ir grybais.
     
  Paruoštas vištienos blauzdeles išimkite iš maišelio, o likusiu skysčiu paskaninkite grikius.
     
  Labai svarbu parinkti tinkamą mėsą. Geriau naudoti atvėsintą, o ne šaldytą. Atkreipkite dėmesį į blauzdelių išvaizdą. Jos turi būti šviežiai supjaustytos per sąnarius, o odelės - švarios ir neatšokusios. Paspauskite mėsą pirštu. Ant nešviežios odelės liks įdubimas. Patikrinkite pakuotės sandarumą. Jei pakuotėje yra drėgmės, ji turbūt jau senokai guli lentynoje.
     
  Kad sumažintumėte kepimo maišelio pažeidimo tikimybę, o taip pat tolygiai paskirstytumėte ruošinio turinį, galite apiberti juo blauzdeles vieną po kitos, laikant jas virš atidaryto maišelio. Taip pat galite vištieną, sumaišytą su ruošinio turiniu, kurį laiką palaikyti uždarytame maišelyje, kad ji sugertų prieskonių aromatus ir taptų dar skanesnė.
     
  Šį patiekalą galite paruošti ir orkaitėje! Tiesiog įdėkite maišelį į kepimo formą ir 50 minučių kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“