Vištienos ir daržovių užpiltinė


  40 minučių         6-8 porcijos           Vidutinis


 

 

 

 

 
Vištienos krūtinėles nuplaukite, sudėkite į puodą su 1 l vandens ir užvirinkite. Nugriebkite putas, sumažinkite ugnį iki vidutinės, pasūdykite ir virkite 15 minučių. Krūtinėles išimkite. Į nuovirą įdėkite kubelį „Gallina Blanca“ vištienos sultinio su krapais ir petražolėmis, pavirkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite krūtinėlėms atvėsti. Tada supjaustykite jas nedideliais gabalėliais. Šiek tiek sultinio įpilkite į dubenėlį ir jame ištirpinkite želatiną.
     
 
Morką nuvalykite ir supjaustykite skritulėliais. Žiedinį kopūstą nuplaukite ir išskirstykite nedideliais žiedynais. Sudėkite daržoves į verdantį, šiek tiek pasūdytą vandenį ir virkite 7 minutes, kol išvirs. Išpilkite į kiaurasamtį ir leiskite atvėsti. Baziliką nuplaukite, nusausinkite ir suskirstykite lapeliais. Mažus lapelius palikite, kokie yra, o didelius supjaustykite.
     
 
Į dubenėlį suberkite susmulkintus žalumynus, muskato riešutą ir supilkite ištirpintą želatiną. Įpilkite 2 stiklines sultinio ir kruopščiai išmaišykite. Įpilkite šiek tiek gauto mišinio į stačiakampę arba apvalią formą neaukštais kraštai ir 15 minučių padėkite į šaldytuvą.
     
 
Į formą sudėkite vištienos gabalėlius ir daržoves, pabarstykite citrinos žievele, supilkite likusį sultinį su želatina ir vėl padėkite į šaldytuvą, kol patiekalas visiškai sustings.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“