Vištienos sparneliai grietinėlės padaže

Vištienos sparneliai grietinėlės padaže


  40 minučių         4 porcijos           Paprastas

 

 

 
 
   

 


 

  Svogūną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite perpus, išimkite šerdį. Minkštimą supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Vištienos sparnelius nuplaukite, nusausinkite ir per sąnarį perpjaukite į 2 dalis. Plonuosius galus pašalinkite.
     
  Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 5 minutes kepinkite sparnelius, kol jie taps auksinės spalvos. Tada išimkite juos iš keptuvės. Sudėkite svogūną, kepkite 4 minutes, tada sudėkite paprikas ir kepkite dar 2 minutes. Suberkite miltus ir maltą papriką, kruopščiai išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Sudėkite pomidorus, troškinkite 5 minutes. Vėl sudėkite į keptuvę vištienos sparnelius.
     
  „Gallina Blanca“ padažą „Vištiena grietinėlės padaže su prieskoninėmis žolelėmis ir česnaku“ praskieskite šalta grietinėle. Išpilkite į keptuvę, uždenkite ir ant vidutinio kaitrumo ugnies troškinkite 15 minučių.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“