Žuvis su grietinėle ir salotomis

Žuvis su grietinėle ir salotomis


  20 minučių         4 porcijos           Paprastas

 

 

 

 
 
   


 

  Ruošinio žuviai turinį išmaišykite pašildyta grietinėle.
     
  2 cm storio gabaliukais supjaustytą žuvį panardinkite į iš ruošinio ir grietinėlės paruoštą padažą, sudėkite į kepimo maišelį ir supilkite į jį likusį padažą. Stenkitės viską daryti atsargiai, kad nepažeistumėte kepimo maišelio. Papildomai prieskonių nedėkite. Viskas, ko reikia, jau yra ruošinyje.
     
  Uždarykite maišelį segtuku, kurį taip pat rasite pakuotėje. Palikite 1 cm skersmens angą garui išeiti.
     
  Maišelį pastatykite vertikaliai ant padėklo ir mikrobangų krosnelėje kepkite 12 minučių, nustačius 800W, arba 16 minutes, nustačius 600W galingumą.
     
  Ruošiame garnyrą. Jums priimtinu santykiu sumaišykite garstyčias, citrinų sultis ir alyvuogių aliejų. Gautą padažą supilkite ant salotų lapų.
     
  Paruoštą žuvį ir salotas sudėkite į lėkštę, o maišelyje likusį padažą supilkite ant žuvies.
     
  Kepimui su grietinėle labiau tinka raudona žuvis – upėtakis, lašiša.
     
  Žuvį kurį laiką galite palaikyti padaže, kad ji taptų dar aromatingesnė bei skanesnė.
     
  Šį patiekalą galite paruošti ir orkaitėje! Tiesiog įdėkite maišelį į kepimo formą ir 40 minučių kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“