Katalonietiška sriuba


  20-40 min.         4 porcijos         Paprastas


 

 

 

Sriuba gaminkite atskiruose keraminikiuose induose/lėkštėse, kuriuose ir patieksite.

     
 

Keramikiniame inde su trupučiu aliejaus pakepinti giežinėliais pjaustytą česnaką (neperkepti, kad neparuduotų). Įdėti griežinėliais pjaustytą duoną, apkepti iki švelniai rusvos spalvos. Pabarstyti paprikos milteliais.

     
 

Užpilti skystu sultiniu, atsargiai išmaišyti ir virti apie 10 min. į verdančią sriubą atsargiai įleisti kiaušinį ir palaukti, kol jis apvirs. Patiekti iš karto.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“