Meksikietiška sriuba–troškinys


45 minutės           3 porcijos           Paprastas


  • 1 kubelis „Gallina Blanca“ daržovių sultinio
  • 500 g jautienos faršo
  • 1 didelė galvutė svogūno
  • 2 salierų stiebai
  • 1 saldžioji žalioji paprika
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 uoginė paprika
  • 1 kg savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 2 valgomieji šaukštai smulkintos kalendros
  • 3 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
 
Nuvalykite ir susmulkinkite svogūną ir česnaką. Nuplaukite salierą, saldžiąją ir uoginę paprikas. Saldžiąją papriką supjaustykite kubeliais, prieš tai išėmę šerdį, uoginę papriką ir salierą – nedideliais gabaliukais. Konservuotus pomidorus sutrinkite šakute.
     
 
Puode įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, jame pakepinkite saldžiąją ir uoginę paprikas, česnaką, svogūnus ir salierus. Supilkite pomidorus drauge su sultimis, sumaišykite, apdenkite dangčiu ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
     
 
Likusiame aliejuje atskirai apkepkite faršą, šaukštu sutrinkite gumulėlius. Nupilkite išsiskyrusius riebalus. Sudėkite faršą į daržoves ir troškinkite dar 10 minučių.
     
 
Supilkite 2 stiklines verdančio vandens, užvirinkite ir virkite 5 minutes. Įdėkite daržovių sultinio „Gallina Blanca“ kubelį ir virkite dar 5 minutes. Supilkite citrinos sultis ir suberkite kalendrą. Sumaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“