Mėsos sriuba su makaronais ir morkų traškučiais


  20 minučių           2-3 porcijos           Paprastas


 

 

 

 
Paruoškite morkų traškučius. Morkas nuvalykite ir supjaustykite labai plonais skritulėliais. Jeigu yra galimybė, geriausia tai atlikti pjaustykle.
     
 
Troškintuve labai įkaitinkite augalinį aliejų. Porcijomis kepkite morkų skritulėlius, kol jie taps traškūs, ir, jeigu reikia, įpilkite dar aliejaus. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Pabarstykite druska.
     
 
Paruoškite mėsos sriubą su makaronais „Gallina Blanca“. Išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną įdėję po kalnelį morkų traškučių.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“