Šalta kreminė avokadų sriuba su lašiša


  10-20 min.         4 porcijos         Paprastas


 

 

 

Porą supjaustyti plonais griežinėliais ir lengvai pakepinti mažame kiekyje aliejaus (rekomenduojame naudoti nesvylantį puodą, kuriame gaminsite sriubą). Patraukti puodą nuo ugnies, sudėti smulkintus avokadus ir supilti skystą Gallina Blanca sultinį.

     
 

Puodo turinį sutrinti iki kreminės konsistencijos. Sudėti smulkintas petražoles, pagardinti pipirais, bei šiek tiek citrinos sulčių.

     
 

Sudėti nuluptą ir smulkiai supjaustytą pomidorą. Išmaišyti. Patiekti atšaldytą su plonai pajaustytais lašišos griežinėliais.

 

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“