Žuvienė su midijomis


  20-40 min.         4 porcijos         Paprastas


  • 200 g midijų (be kiauto);
  • 2 filė jūros velnio ar kitos žuvies;
  • 300 g kalmarų;
  • 1 L natūralaus skysto Gallina Blanca žuvies sultinio;
  • 1 skiltelė česnako;
  • 1 šalotinis svogūnas;
  • alyvuogių aliejaus, pipirų.

 

 

 

Nulupti ir supjaustyti česnako skiltelę ir šalotinį svogūną.

     
 

Žuvį, jūros gėrybes perplauti šaltu vandeniu.

     
 

Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus ir keleta minučių pakepinti česnaką, svogūną, pasmulkintą žuvį bei jūros gėrybes. Supilti skystą sultinį. Viską pagardinti pipirais ir virti apie 20 min uždengtame puode.

     
 

Patiekti su skrudinta balta duona.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“