Žuvies sriuba su daržovėmis


  20-40 min.         4 porcijos         Paprastas


  • 1 kg įvairios žuvies ir jūros gėrybių mišinio sriubai;
  • 750 ml natūralaus skysto Gallina Blanca daržovių sultinio;
  • 200g vyšninių pomirodų;
  • 1 česnako skiltelė;
  • 1 geltona paprika;
  • 1 saliero stiebas;
  • 1 svogūnas;
  • Alyvuogių aliejaus kepimui;
  • Druska, pipirai.

 

 

 

Supjaustyti daržoves: paprikas - juostelėmis, salierą – griežinėliais, svogūną – smulkiais kubeliais.

     
 

Žuvies ir jūros gėrybių rinkinį nuplauti vandeniu ir pašalinti nevalgomas dalis (jei produktai nevalyti). Pasmulkinti mažesniai gabaliukais.

     
 

Daržoves pakepinti alyvuogių aliejuje.

     
 

Sudėti žuvies ir jūros gėrybių rinkinį, supilti skystą sultinį ir virti, kol ingredientai bus beveik išvirę. Tada sudėti nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pagardinti pipirais.

     
 

Patiekti su skrudinta balta duona.

Kontaktai


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


PARDAVĖJAS: UAB „Sanitex“